Apometre apa calda clasa B

Contoarele de apa calda clasa B au un rol foarte important. Ele ajuta la monitorizarea si inregistrarea a apei consumate. Sunt dotate cu un cadran uscat si se monteaza in functie de model. Modele de apometre de apa calda clasa B se monteaza atat pe verticala, cat si pe orizontala. In acest caz instalarea se face in functie de spatiul disponibil. In unele locatii, conditiile de instalare pot fi destul de dificile, de aceea apometrele care se pot monta atat pe verticala cat si pe orizontala au devenit solutia optima.

 

Contoarele de acest gen sunt deosebit de rezistente si au o durabilitate foarte lunga. Unele modele au in dotare si un capac de protectie impotriva socurilor mecanice. Asadar, acestea sunt protejate impotriva loviturilor, zgarieturilor, busiturilor etc. Mai mult, ele pot fi echipate si cu un saculet anti-condens in mecanismul numarator.

 

Apometrele de clasa B sunt mai performante din punctul de vedere al preciziei. Ele intra in functiune de la un anumit debit in sus. Sunt utilizate in structuri rezidentiale, comerciale sau industriale. Functioneaza in m3 (metri cubi) .

 

Caracteristici:

 

*Temperatura maxima de lucru: 90 de grade Celsius

*Functioneaza la temperaturi situate intre 30 si 90 de grade Celsius.

*Materiale rezistente si de durata (de exemplu, corpul contoarelor este fabricat din alama).

*Dimensiuni compacte (diametru nom. unui apometru este de la 15 mm pana la 40 mm).

*Puterea nominala pentru contoarele Monojet este de 16 bar, iar puterea nominala pentru contoarele celelalte este de 10 bar.

*Transmitere magnetica

*Durabilitate

*Rezistenta deosebita in conditii dificile de instalare si de utilizare.

*Montare usoara© www.apometru.com.ro 2018 | ANPC


Apometru apa rece, Apometru apa calda - preturi apometre si alte informatii