Apometre apa rece clasa A

Apometrele sunt dispozitive folosite pentru a masura volumul apei utilizate. Ele au fost proiectate pentru a functiona la instalatiile care folosesc ape murdare. Acestea se folosesc pentru apa rece. Avantajul folosirii apometrelor de acest tip este aceal, ca dupa isntalare nu mai trebuie sa va faceti griji legate de utilizarea, intretinerea acestora. Atat in ceea ce priveste utilizarea, cat si in ceea ce priveste intretinerea, lucrurile stau simple. Utilizarea lor este foarte usor de efectuat, iar intretinerea nu va necesita nici timp si nici investitii.

 

Acest tip de apometre se folosesc in statiile de epurare, in instalatiile de irigatii, in statiile de decantare sau in cele de masurare a apei brute.

 

Caracteristici:

 

*Sunt folosite pentru apa rece.

*Clasa de pricizie a apometrelor: - A.

*Putere nominala 16 bar.

*Temperatura maxima de apa 50 grade Celsius.

*Tip apometru woltman.

 

Apometrele de acest fel sunt protejate impotriva impuritatilor. Chiar daca sunt folosite pentru irigatii, in agricultura, pentru epurare etc, acestea nu sunt afectate. Materialele din care acestea sunt fabricate sunt rezistente si de buna calitate.

 

Sfaturi pentru instalare:

 

*Instalarea se face numai de catre un instalator specializat.

*Trebuie instalate la vedere. Ele trebuie citite cu usurinta, iar instalarea trebuie sa fie de asa natura incat sa nu creeze dificultati sau disconfort.

*Instalarea trebuie realizata conform caracteristicilor apometrelor. Unele dintre acestea se pot monta atat pe verticala cat si pe orizontala; in timp ce altele se instaleaza numai pe orizontala sau numai pe verticala.

*Trebuie instalate intr-un loc ferit de inghet.

*Chiar daca ati achizitionat apometre de o calitate deosebita si rezistente, este recomandat sa le protejati pe cat posibil de socuri mecanice in timpul instalarii. Astfel, evitati sa loviti apometrele.

*Odata ce acestea au fost instalate si puse sigiliile, nu trebuie sa mai interveniti in niciun fel.© www.apometru.com.ro 2018 | ANPC


Apometru apa rece, Apometru apa calda - preturi apometre si alte informatii