Apometre apa rece clasa C

Apometrele pentru clasa C sunt de o buna rezistenta. Ele se folosesc in instalatiile care au variatii foarte mari de debit. Acestea pot inregistra si debite foarte mari, dar si debite foarte mici, ceea ce le face foarte utile. Modelele de apometre de apa rece clasa C multijet MNK Minol – Zenner sunt dotate cu un mecanism umed. Ele au posibilitatea de a se putea monta in doua moduri: pe verticala si pe orizontala.

 

Acestea au o rezistenta deosebita si o durata de viata foarte lunga. Sunt special concepute pentru a rezista atat la montaj si intalare, cat si pentru a rezistan la functionare.

 

Componente:

 

*Corpul din alama da un plus de rezistenta. Acesta este conceput cu un canal de intrare-iesire a apei. Pe canalul de intrare al apei este montat un filtru.

 

*Turbina este un dispozitiv de masurare. Acest dispozitiv functioneaza sub actiunea apei si este conceput de asa natura incat sa aiba o rezistenta crescuta la depunerile de calcar.

 

*Integratorul mecanic este alcatuit dintr-un numar de cinci tampuri cifrati si din patru cadrane. Acestea au un ac indicator si o scara gradata.

 

Caracteristici:

 

*Montare usoara. Modelele de apometre apa rece clasa C multijet MNK Minol – Zenner au posibilitatea de a se monta atat pe orizontala cat si pe verticala.

 

*Apometrele de apa rece clasa C sunt concepute pentru a fi folosite in instalatiile cu variatii foarte mari de debit.

 

*Rezistente la conditiile dificile de instalare si de functionare.

 

*Au o durata de viata crescuta.

 

*Modelele de contoare multijet MNK Minol – Zenner sunt recomandate a fi instalate in acele aplicatii cu un risc de aparitie al condensului in mecanismul numarator.

 

*Transmisie mecanica

 

*Functioneaza la temperaturi pana in 30 de grade Celsius, fiind realizate pentru apa rece.

 

*Rezistenta deosebita la depunerile de calcar.

 

*Modelele noi sunt echipate cu un scut magnetic impotriva campurilor magnetice externe. In felul acesta sunt mai sigure si mai precise.

 

*Sunt fabricate din materiale foarte rezistente.

 

*Sunt echipate cu un capac de protectie impotriva socurilor mecanice.

 

*Pot fi echipate cu un sigiliu antiefractie.

 

*Pot fi echipate cu o supapa de sens.

 

*Pot fi echipate cu filtru de impuritati.© www.apometru.com.ro 2018 | ANPC


Apometru apa rece, Apometru apa calda - preturi apometre si alte informatii